Devize pentru construcții
Serviciile oferite,

Întocmim devize, relevee pentru următoarele categorii de lucrări şi documentaţii tehnice pentru orice tip de construcţii şi instalaţii (construcţii noi case, vile, şcoli) devize reparaţii curente şi reparaţii capitale la construcţii.

Toate devizile făcute de noi sunt realizate folosind programul WinDoc Deviz marca IntelSoft.

Tipuri de devize:
     - Devize ofertă după antemasurători existente, deviz general investiţie, deviz pe obiect, extrase de deviz:

  1. De material.
  2. Manoperă.
  3. Utilaj.
  4. Transport pentru execuţie lucrări finanţate de persoane fizice în vederea realizării de construcţii noi sau reparaţii şi consolidări la construcţii existente.

     - Devize oferta pentru executie lucrari de constructii in regie proprie.

     - Documentaţia pentru participarea la orice licitaţie publică pentru firmele de construcţii şi instalaţii care nu au angajat un inginer constructor devizier (ofertă tehnică şi ofertă financiară).

     - Devize şi situaţii de lucrări lunare (situaţii de plată) pentru decontarea lucrărilor executate şi devize cu rest de executat.

     - Antemasurători şi devize după proiecte existente de rezistenţă, deviz arhitectură şi deviz instalaţii.

     - Liste cu cantităţi de lucrări (devize fară valori) şi extrasele de material, manoperă, utilaj şi transport pentru caiete de sarcini licitaţii publice sau cerere de oferte conform OUG nr. 34/2006 şi Ordinul nr. 155/2006.

     - Devize pentru lucrări de reparaţii şi deviz amenajări interioare.

     Manoperă include următoarele: întocmirea devizelor şi a extraselor de resurse: material, manopere, utilaj, transport şi listarea la imprimantă, salvarea pe suport CD care se ofertă beneficiarului spre păstrare. Tariful este negociabil pentru fiecare deviz în parte în funcţie de numărul de articole din deviz, tipul de încadrari utilizate, numarul de articole asimilate sau cu reteţă locală, durata de timp în care trebuie întocmit acest deviz.